Når bedriften eller dine ansattes liv endrer seg

En bedrift kan på samme måte som sine ansatte oppleve endringer. Det kan være ytre faktorer som krav fra myndigheter eller pressede konkurransesituasjoner. Vi vet også at nedbemanninger, oppkjøp og avvikling kan være en del av en bedrifts livssyklus. 

Det gjelder også deg og dine ansatte. Om vi gifter seg, skiller oss, får barn eller kjøper hus, er det viktig at pensjonsordningen tilpasses deretter. 

Når bedriften forandrer seg eller det skjer endringer i dine medarbeideres liv, kan det ha store konsekvenser å ikke ha den riktige pensjonsordningen. 

 

Vårt mål er at du og dine medarbeidere skal ta veloverveide beslutninger knyttet til pensjon og forsikringsordninger.

Vi gir dine ansatte tydelige anbefalinger

Konkrete tips og råd

Du og dine ansatte behøver ikke å huske å tilpasse innskuddspensjonsavtalen selv. Vi kontakter hver enkelt ansatt og deler konkrete tips til hvordan de kan få overblikk over egen pensjon og hva de kan gjøre for å spare selv.

Klare anbefalinger til dine ansatte

Våre autoriserte rådgivere er alltid klare for å finne gode løsninger, som er tilpasset hver enkelt ansatt. Dine ansatte kan velge om de ønsker en gjennomgang på telefon eller via et nettmøte. Vi presenterer ikke en lang rekke med løsninger å velge mellom, men gir en klar anbefaling til hva som kan gjøres i nettopp deres situasjon. Våre råd er basert på fakta og analyser. Derfor kan du være trygg på at du og dine medarbeidere er riktig forsikret og sparer nok til å leve det livet dere ønsker i det lange løp. 

Vil du ha overblikk og klare anbefalinger?

Avtal en prat med en av våre rådgivere.Snakk med oss om pensjon

73 56 32 00

En god pensjonsordning er gull verdt og gjør din bedrift til en attraktiv arbeidsplass