Spar til et liv som skal leves - helt ut.  

Nå lever vi lengre. Vi er friskere på våre eldre dager og selvrealisering er ikke lenger forbeholdt de i ungdommes vår. Snarere tvert i mot. Livet skal leves,
og det skal leves helt ut.

 

Dine ansatte kan forvente å leve lengre enn tidligere generasjoner og de har planer om å leve det gode liv også den dagen arbeidslivet er over. Selvfølgelig tenker vi, hvem vil ikke det. Men hvordan skal vi finansiere det? 

Kun 37% av oss nordmenn sparer til livet som pensjonist på egen hånd, og enda færre føler seg trygg på at de sparer nok til å leve det livet de drømmer om. Derfor er det viktigere enn noensinne at gode pensjonsordninger gjennom jobb bidrar til å  sikre ansatte en levestandard å leve med, den dagen de slutter i arbeidslivet - men også livet ut. 

Vi investerer for det lange løp

Det er størrelsen på pensjonssparingen som er viktigst den dagen du og dine medarbeidere slutter å jobbe. Altså, hvor mye er det totalt i pengepotten din. Vår klare anbefaling er at du får utbetalt 80% av lønnen du har i det du blir pensjonist og at dette er summen som utbetales resten av livet. Forbruket faller nemlig ikke i løpet av pensjonisttilværelsen slik det kan være naturlig å tro. 

 Derfor investerer vi i Danca for det lange løp. Vår jobb er å sørge for at din og dine ansattes pensjon sikres en solid og størst mulig avkastning den dagen pengene skal brukes. Vi fordeler investeringene mellom aktiva med lavere risiko, som f.eks. obligasjoner, og aktiva med høyere avkastning, som f.eks. aksjer. Og vi overvåker markedene og tilpasser investeringene når det er nødvendig slik at vi sikrer mest mulig avkastning på sikt.


Som en av Nordens største forvaltere av pensjonsmidler er målet vårt å gi dine ansatte størst mulig avkastning på investeringene i pensjonsordningen

Kun 37% av nordmenn sparer til pensjon
 47% av nordmenn bekymrer seg for sin fremtidige økonomi som pensjonist

Hva kan vi hjelpe deg med ?

En god pensjonsordning er gull verdt og gjør din bedrift til en attraktiv arbeidsplass