Gå til hovedinnhold

Trenger du råd om pensjon, sparing eller forsikring?

Gode råd er ikke dyre. Det er faktisk helt gratis å benytte våre autoriserte rådgivere.

Når du er kunde hos oss har du tilgang til autoriserte finansielle rådgivere. De tar dine drømmer og behov på alvor. Og med dette som utgangspunkt finner vi løsninger som sikrer at du har en trygg økonomi i dag - og i framtiden. Vi vil jobbe hardt for å gi deg klare og tydelige råd som vil gjøre deg i stand til å ta gode velbegrunnede valg knyttet til sparing, forsikring og pensjon. 

Kort om Danica Direct

 • Våre rådgivere er autoriserte

  Autorisasjonsordningen for finansielle rådgivere (AFR) er en nasjonal autorisasjonsordning som fremmer og sikrer nødvendig kunnskap, holdninger og ferdigheter hos finansielle rådgivere. Målet er å styrke kvaliteten på finansiell rådgivning overfor deg som kunde. Alle våre rådgivere har gjennomført AFR og er autoriserte finansielle rådgivere.

   

  Les mer om AFR her >

 • Hva betyr det for meg som kunde?

  For deg som kunde er det en fordel at våre rådgivere har gjennomført AFR .  Du kan være trygg på at de har gjennomført en solid utdanning og at de vil gi deg skreddersydde anbefalinger, kun basert på dine behov og dine drømmer.  Våre rådgivere blir nemlig ikke målt på hvor mye de selger, men på hvor fornøyd du er med servicen du får hos oss.

 • Hva betyr det for mine ansatte?

  Ved å ha innskuddspensjonsordning i Danica Pensjon, får både bedriften og dine ansatte individuell oppfølging og rådgivning av autoriserte spesialister på pensjon og personforsikring – helt kostnadsfritt.  

  Les mer om innskuddspensjon her

At vi som jobber med finansiell rådgivning har den kompetanse som er nødvending og at vi etterlever "god skikk"  håper vi du ser på som en ekstra trygghet. Det er imidlertid også viktig for den alminnelige tillit som finansnæringen er avhengig av og for næringens omdømme. En felles minstestandard og en felles test i et kontrollert miljø av at rådgiverne oppfyller kravene til denne standarden bidrar til å gi ordningen legitimitet og troverdighet.

 

En god pensjonsordning er gull verdt og gjør din bedrift til en attraktiv arbeidsplass