Din pensjonsordning

Din pensjonsordning

Innskuddspensjon

​Du har Danica Innskuddspensjon via din arbeidsgiver. Logg deg på Nettpensjon og få en enkel oversikt over hva du får i pensjon og  se hvilke forsikringer du har gjennom pensjonsordningen. 

Ta en titt på filmen og lær mer om hva du får i Nettpensjon!

 

Nettpensjon - enkel oversikt over din pensjon

​​​

Pensjonssjekken

 

 

I Pensjonssjekken finner du ut om du får en pensjon som er til å leve med, og om forsikringene dekker det de skal.
 
Gjennom Pensjonssjekken kommer det frem hvor mye du får i pensjon fra din arbeidsgiver i tillegg til offentlig pensjon. Den viser også uførepensjon og forsikringer, og den hjelper deg til å finne ut hvor mye du eventuelt må spare selv for å få en god pensjon.
 
Se film om Pensjonssjekken!
 

Ansattrådgivning

God rådgivning

Pensjon kan være et vanskelig område å få oversikt på alene.
Bestill et møte med en autorisert rådgiver i Danske Bank - og få en total gjennomgang av din økonomi. Da får du vite om du er økonomisk trygg dersom noe uforutsett skulle skje, eller om du har nok penger å leve for som pensjonist.

Jeg ønsker rådgivning

 

Ansattfordeler

Planlegg din pensjon

Visste du at....

Hele 65 % av de i Norge over 18 år vet ikke hva de vil få i pensjon. I tillegg sier de fleste at de kan akseptere en nedgang i inntekt på 30 %. Realiteten er at mange må regne med en halvering dersom de ikke sparer selv.
 

Norsk Pensjon

norskpensjon.no får du en samlet oversikt og prognose over dine pensjonsrettigheter fra folketrygden,  arbeidsgiver og individuelle spareavtaler.

Les mer på Norsk Pensjon
 

Samle din pensjon

Ved å samle dine pensjonskapitalbevis kan du oppnå bedre oversikt, høyere avkastning og lavere kostnader. Det er gratis å å flytte dine avtaler til oss. 

Samle din pensjon