Dødsfallsforsikring

Dødsfallsforsikring

​Penger til de etterlatte

 
  • ​Dødsfallsforsikring sikrer økonomisk trygghet til de du er glad i.
  • Du bestemmer selv hvem som skal få pengene.
  • Valgfri forsikringssum.

​Har du tenkt over hva som skjer med økonomien til dine nærmeste dersom du faller fra? En viktig del av husholdningens inntekt forsvinner, mens utgiftene stort sett er de samme som før. En dødsfallsforsikring gjør livet litt enklere for de som blir sittende igjen og sikrer de etterlatte økonomisk trygghet.

Hvis du faller fra i løpet av avtaleperioden, blir det avtalte beløpet utbetalt til ektefelle/arvinger. Ønsker du å tilgodese andre, har du anledning til selv å bestemme hvem som skal motta beløpet.
 
Dødsfallsforsikringen kan kjøpes fra fylte 18 år til og med 66 år.
Forsikringen gjelder fram til fylte 75 år.
Prisen beregnes ut fra alder, utdannelse og forsikringssum.​​

Fordeler

Produktark og vilkår

Produktark

Produktark Dødsfall

 

Vilkår

 
Danica Pensjonsforsikring AS, Nordregt. 12, N-7011 Trondheim. Tlf 73 56 32 00, fax 8540 7966, Org.nr: 977465478. Danica Pensjonsforsikring AS har tillatelse til å drive livsforsikringsvirksomhet i Norge og er under tilsyn av det norske Finanstilsynet. Copyright ©2008 - Danske Bank Group. Les Vilkår for bruk, Behandling av opplysninger og cookies og Danica Pensjons personvernregler. Har du spørsmål om hvordan vi behandler personopplysninger, ta kontakt på epost: DPOfunksjon@danica.no, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K