Gå til hovedinnhold

Dine medlemsfordeler hos Danica.

Avtalen mellom NITO og Danica sikrer deg som medlem i NITO  en rekke gode vilkår på pensjon og pensjonssparing, uavhengig om du jobber i privat eller offentlig sektor.
Uansett arbeidsforhold eller livssitusjon omfatter avtalen løsninger som både du, din ektefelle, partner eller samboer kan benytte. 

For deg som ønsker NITO Egen Pensjonskonto 

Løsning for deg som har innskuddspensjon fra arbeidsgiver. 

 Les mer her

 

For deg som ønsker å samle dine pensjonskapitalbevis

Løsninger for deg som ikke har innskuddspensjonsordning hos dagens
arbeidsgiver eller som er pensjonist.

 Les mer

For deg som er
selvstendig næringsdrivende

Løsninger som passer ditt behov og arbeidsforhold. 

Les mer

For deg som ønsker å
starte egen pensjonssparing 

Løsninger for deg som vil spare litt ekstra.
 

Les mer

I samarbeid med NITO tilbyr vi i Danica en rekke attraktive pensjonsfordeler for deg som er medlem.

Uansett hvilken livssituasjon du er i, har vi gode pensjonsløsninger for deg.  I tillegg er vi stolte av å kunne tilby de samme gode fordelene til din ektefelle/partner/ samboer. Pensjon er rett og slett den inntekten du skal leve av som pensjonist og små grep i dag kan utgjøre en stor forskjell  den dagen du skal leve av pengene. 

For mange er pensjon et vanskelig tema. Derfor stiller vi i Danica alltid med engasjerte og komptente rådgivere, som hjelper deg på veien til en god pensjon å leve av - når den tid kommer! 

NITO-medlemsfordeler hos Danica

 

  • Svært gode priser på NITO Egen pensjonskonto
  • Svært gode priser på samling av dine pensjonskapitalbevis
  • Svært gode priser på Individuell pensjonssparing (IPS) og Fondskonto
  • Brukervennlige digitale løsninger som gjør din pensjon mer oversiktlig
  • Indeksfond med NITO-pris
  • Fordelene gjelder også for din ektefelle/partner/samboer
  • Forvaltning med fokus på bærekraft og miljø
  • Pensjonsrådgivere som er tilgjengelige for deg

 

Investeringsmuligheter for deg som er medlem

Ved å ta kontroll over pensjonssparingen din og velge en investeringsprofil som passer til din sparehorisont og grad av forutsigbarhet du ønsker når det gjelder verdiutvikling, kan du på sikt øke pensjonen din med mange tusen kroner. Er det mange år igjen til du skal slutte å jobbe, desto mer har det å si hvordan pengene dine investeres. Du kan investere din egen pensjonskonto, egen pensjonssparing og dine pensjonskapitalbevis i investeringsprofilene nevnt under.

Danica Valg

Danica Valg er et godt investeringstilbud til deg som deler vår tro på at en aktiv tilnærming til forvaltningen gir høyere avkastning over tid, og derfor er villig til å betale noe ekstra for dette. Vi investerer også i eiendom og andre alternative investeringer for å oppnå bedre risikospredning og dermed skape bedre risikojustert avkastning over tid.

Danica Balanse

Danica Balanse er en indeksnær investeringsprofil som er godt egnet for deg som ønsker et rimelig investeringsvalg og samtidig vil at Danica skal ivareta forvaltningen av pensjonssparingen din. Vi balanserer investeringsrisikoen slik at den til enhver tid er tilpasset din alder og risikovillighet.

Åpen profil

Åpen profil er valget for deg som selv ønsker å sette sammen fondene til din pensjonssparing. Hos Danica Pensjon får du tilgang til en rekke indeksfond og aktivt forvaltede fond fra de beste forvalterne i markedet. Her kan du også velge et indeksfond med NITO-pris.

  

Det du liker å gjøre i dag, vil du fortsatt like når du slutter å jobbe – og nettopp derfor er det viktig at du undersøker om du får tilstrekkelig til at du skal kunne leve livet slik du ønsker. 

 


Snakk med oss