1. februar innføres egen pensjonskonto, en lovendring som skal sørge for at du får større frihet til å velge hvor pensjonen din forvaltes – og med det også bedre oversikt og lavere kostnader. Du får rett og slett muligheten til å ta valget som sikrer at du får mest mulig å leve av den dagen du går av med pensjon.

Er du allerede NITO-medlem, eller vurderer å bli det, sørger et samarbeid mellom NITO og Danica Pensjon for at du får svært gode priser på den nye pensjonskontoen.

Bli medlem av NITO

Din pensjon, din avgjørelse

Til nå har det vært slik at ansatte i bedrifter med innskuddspensjon automatisk har hatt pensjonen der arbeidsgiver har sin pensjonsavtale. Den nye ordningen gir deg mulighet til å bestemme selv hvor du vil samle pensjonssparingen din, noe som kan utgjøre en stor forskjell med tanke på hvor mye du får utbetalt i pensjon. Det er nemlig ikke sånn at det automatisk er arbeidsgiveren din som tilbyr de beste vilkårene. 

Det er faktisk du selv som bestemmer hvordan pengene dine skal investeres. Bruk litt tid på å skaffe deg oversikt – slik at du et kan ta et riktig valg for deg selv. På den måten kan du finne ut hvor du synes det er best å la pensjonen vokse. Selv om myndighetene legger opp til at vi skal ta egne valg når det kommer til hvor vi vil ha pensjonen vår, er det opp til hver enkelt å følge med på om den spares riktig.

 

Det sier autorisert finansiell rådgiver Stine B. Mellevold i Danica Pensjon.


Fordeler for alle NITO-medlemmer

NITO Egen pensjonskonto gjelder for deg som har innskuddspensjon hos din nåværende arbeidsgiver. NITO hari tillegg til egen pensjonskonto fremforhandlet gode medlemsfordeler for alle medlemmene, uansett livsfase og arbeidsforhold. Gjennom avtalen med Danica Pensjon får NITO-medlemmer også gunstige priser på forvaltning og administrasjon av pensjonskapitalbevis og medlemsfordeler på pensjonsspareprodukter som IPS og Fondskonto. Avtalen med Danica Pensjon sørger for at også selvstendig næringsdrivende og pensjonerte medlemmer får flere fordeler. Alle disse fordelene gjelder også for medlemmets ektefelle/samboer.  

Alt i alt betyr avtalen at du som er NITO-medlem – eller ønsker å bli det – får et trygt og godt sted å plassere pengene du skal leve av når du blir gammel. Kombinasjonen færre gebyrer og god historisk avkastning, sikrer at du får mer pensjon for pengene.

Fremtiden er hva du gjør den til. Nå.

 

Danica Pensjon tilbyr en rekke attraktive pensjons- og spareløsninger for deg som er medlem i NITO:

  • Gode priser på NITO Egen pensjonskonto
  • Gode priser på forvaltning og administrasjon av dine pensjonskapitalbevis
  • Gode priser på Individuell pensjonssparing (IPS) og Fondskonto 
  • Brukervennlige digitale løsninger som gir deg bedre oversikt over din pensjon 
  • Fordelene gjelder også for din ektefelle/samboer
  • Forvaltning med fokus på bærekraft og miljø
  • Pensjonsrådgivere som er tilgjengelige for deg

Se alle NITOs medlemsfordeler