Gå til hovedinnhold

Kort om oss i Danica Pensjon

Vi hjelper omtrent 1 million kunder i Norge og Danmark med å sikre økonomisk trygghet gjennom alle livets faser. Det gjør vi ved å tilby målrettet rådgivning og produkter innen pensjonssparing og personforsikring.

Ett Steg Foran

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss slik at det er enkelt for deg å være kunde i Danica Pensjon. Målet er å være ett steg foran ved å gi deg som kunde tydelige økonomiske anbefalinger i alle livets faser. Vår kundeservice skal være tilpasset dine behov, og via rådgivning finner vi løsninger tilpasset ditt liv.  

 

Ett konsern i ryggen

Danica Pensjon er en del av Danske Bank konsernet og er heleid av det danske morselskapet Danica Pension. I Danica jobber det totalt 800 mennesker, hvorav ca 100 er ansatt i Norge. De norske kontorene er plassert i de største byene, med hovedkontor i Trondheim.


Vårt mål: din økonomiske trygghet

Vårt samfunnsoppdrag er å gjøre folk i stand til å ta gode og velbegrunnede valg knyttet til egen pensjon. Vi skal sørge for at du kan sikre deg selv og familien økonomisk ved å ha gode personforsikringer tilpasset deres behov. Det gjør vi ved å gi deg tydelige råd som passer livet du lever nå – og det livet du ønsker deg i fremtiden.

Danica Pensjon i tall

Rundt 15 000 bedrifter og 240 000 personer er direkte eller indirekte kunder i Danica Pensjon.

Vi hjelper omtrent 1 million kunder
i Norge og Danmark

Vi er ca 100 ansatte ved hovedkontoret i Trondheim. I tillegg har Danica Pensjon flere
avdelinger i landet forøvrig.

Danica Pensjons produktspekter er pensjons- og personrisikoprodukter til privatpersoner og bedrifter. Våre produkter selges via flere samarbeidspartnere, blant annet Danske Bank. Oversikt over de største partnerne våre finner du under forsikringsagenter.
 
Danica Pensjon har røtter tilbake fra 1997, og er en sammenslåing av de tidligere selskapene Nordenfjeldske Personforsikring AS, Gjensidige NOR Fondsforsikring AS og Danica Link NUF. De to førstnevnte ble kjøpt opp av Danica Pensjon i 2004.
 


Selskapets kjerneverdier er:


Ekspertise - Integritet - Verdi - Agilitet - SamarbeidHva kan vi hjelpe deg med ?

Er det lenge siden du sjekket om du har riktige forsikringer og om du sparer nok til pensjon?