Kort om oss i Danica Pensjon

Vi hjelper omtrent 1 million kunder i Norge og Danmark med å sikre økonomisk trygghet gjennom alle livets faser. Det gjør vi ved å tilby målrettet rådgivning og produkter innen pensjonssparing og personforsikring.

Et konsern i ryggen

Danica Pensjon en del av Danske Bank konsernet og er heleid av det danske morselskapet Danica Pension. Vi har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor i Oslo. 


1000 medarbeidere i to land

I Danica jobber det totalt 1.000 medarbeidere, hvorav ca 120 er ansatt i Norge.

 

Åpenhet og dialog

Vi jobber kontinuerlig med å bli så åpne og transparente om alt som interesserer kundene våre og øvrige interessenter. Vi har eksempelvis full åpenhet om omkostninger, avkastning og hva vi investerer i.

Danica Pensjon i tall

Rundt 15 000 bedrifter og 240 000 personer er direkte eller indirekte kunder i Danica Pensjon.

Vi hjelper omtrent 1 million kunder
i Norge og Danmark

Vi er ca 120 ansatte ved hovedkontoret i Trondheim. I tillegg har Danica Pensjon flere
avdelinger i landet forøvrig.

Danica Pensjons produktspekter er pensjons- og personrisikoprodukter til privatpersoner og bedrifter. Våre produkter selges via flere samarbeidspartnere, blant annet Danske Bank. Oversikt over de største partnerne våre finner du under forsikringsagenter.
 
Danica Pensjon har røtter tilbake fra 1997, og er en sammenslåing av de tidligere selskapene Nordenfjeldske Personforsikring AS, Gjensidige NOR Fondsforsikring AS og Danica Link NUF. De to førstnevnte ble kjøpt opp av Danica Pensjon i 2004. 

Hva kan vi hjelpe deg med ?

Er det lenge siden du sjekket om du har riktige forsikringer og om du sparer nok til pensjon?