I løpet av 2023 vil våre avtaler med deg og alle våre kunder bli gradvis overført til Storebrand sine systemer. Etter din avtale er overført vil du motta informasjon om hvor du kan logge deg inn, og se eller gjøre endringer på avtalen din som før. Vi gjør oppmerksom på at hvis du har flere avtaler i Danica, kan det være at du i en periode fremover må bruke både Min side på www.danica.no og på www.storebrand.no. 

Hvis du ønsker å lese mer, har vi samlet noen spørsmål & svar lenger ned på siden. Vi håper og tror at du som kunde vil bli fornøyd med å på sikt få Storebrand som din leverandør av pensjon, forsikring og sparing.

 

Har du kjøpt produkter i Danica Pensjon gjennom IF eller Eika?

At Storebrand overtar eierskapet av Danica Pensjon, påvirker ikke deg som kunde direkte. Den eneste forandringen du vil merke, er at når du mottar informasjon om dine pensjons- og spareprodukter, vil avsenderen av informasjon være Storebrand Danica Pensjonsforsikring i stedet for Danica Pensjon. Du vil etterhvert motta mer informasjon fra Storebrand Danica Pensjonsforsikring. 

 

Har du kjøpt produkter i Danica Pensjon gjennom Danske Bank?

Danica Pensjon har vært tilknyttet Danske Bank konsernet og var tidligere heleid av det danske morselskapet Danica Pension. Fra og med 1. juli 2022 overtar Storebrand eierskapet av Danica Pensjon. Som en del av avtalen vil Storebrand tilby løsninger og vilkår til Danske Banks kunder. En langsiktig samarbeidsavtale mellom Storebrand og Danske Bank vil sikre fortsatt produktutvikling og tilbud til Danske Banks kunder i Norge. Endringen i eierskapet av Danica Pensjon krever ikke at du som kunde foretar deg noe.

 

 

 

Har du fått brev fra oss? 

I forbindelse med at produkter overføres til Storebrand, vil du motta varslingsbrev fra oss. Disse brevene er lovpålagt informasjon som vi er pliktig å sende deg.

Om du har flere produkter hos oss, vil du motta flere brev. Du behøver ikke å foreta deg noe, brevene inneholder kun informasjon du som kunde har krav på. 

Spørsmål & svar - Mine forsikringer

Spørsmål & svar - Innskuddspensjon

Spørsmål & svar - Min sparing og pensjon