I løpet av det kommende året vil dine produkter leveres av Storebrand. Du vil få nærmere informasjon om hva det betyr for deg. Så fort dine produkter leveres av Storebrand, vil du motta all informasjon om hvor du kan logge deg inn på Min Side og hvor du kan finne all informasjon du måtte trenge. 

Vi håper og tror at du som kunde vil bli fornøyd med å på sikt få Storebrand som din leverandør av pensjon, forsikring og sparing.

 

Har du kjøpt produkter i Danica Pensjon gjennom IF eller Eika?

At Storebrand overtar eierskapet av Danica Pensjon, påvirker ikke deg som kunde direkte. Den eneste forandringen du vil merke, er at når du mottar informasjon om dine pensjons- og spareprodukter, vil avsenderen av informasjon være Storebrand Danica Pensjonsforsikring i stedet for Danica Pensjon. Du vil etterhvert motta mer informasjon fra Storebrand Danica Pensjonsforsikring. 

 

Har du kjøpt produkter i Danica Pensjon gjennom Danske Bank?

Danica Pensjon har vært tilknyttet Danske Bank konsernet og var tidligere heleid av det danske morselskapet Danica Pension. Fra og med 1. juli 2022 overtar Storebrand eierskapet av Danica Pensjon. Som en del av avtalen vil Storebrand tilby løsninger og vilkår til Danske Banks kunder. En langsiktig samarbeidsavtale mellom Storebrand og Danske Bank vil sikre fortsatt produktutvikling og tilbud til Danske Banks kunder i Norge. Endringen i eierskapet av Danica Pensjon krever ikke at du som kunde foretar deg noe.

 

 

 

Om Danica Pensjon

Danica Pensjons tilbyr pensjons- og personrisikoprodukter til privatpersoner og bedrifter. Danicas produkter selges via flere samarbeidspartnere, blant annet Danske Bank, IF og Eika. Danica Pensjon har røtter tilbake til 1997 og er en sammenslåing av de tidligere selskapene Nordenfjeldske Personforsikring AS, Gjensidige NOR Fondsforsikring AS og Danica Link NUF. I 2022 overtas eierskapet i Danica Pensjon av Storebrand.

 

Om Storebrand

Storebrand er et nordisk finanskonsern med hovedkontor i Oslo som tilbyr pensjons-, spare-, forsikrings- og bankprodukter til privatpersoner, bedrifter og offentlige virksomheter.

 

Har du fått brev fra oss? 

I forbindelse med at produkter overføres til Storebrand, vil du motta varslingsbrev fra oss. Disse brevene er lovpålagt informasjon som vi er pliktig å sende deg.

Om du har flere produkter hos oss, vil du motta flere brev. Du behøver ikke å foreta deg noe, brevene inneholder kun informasjon du som kunde har krav på. 

Spørsmål & svar - Mine forsikringer

Spørsmål & svar - Innskuddspensjon

Spørsmål & svar - Min sparing og pensjon