doublequoteHold fast på den investeringsstrategien du har valgt og sitt rolig gjennom uroenMorten Mathisen
Head of investment i Danica Pensjon

-Det er aldri gøy når verdien på sparepengene våre faller så mye som de har gjort den siste tiden. Dette sier Morten Mathisen, leder for investeringer i Danica Pensjon. Vi mener likevel det er hvordan finansmarkedene ser ut når du planlegger å ta ut pengene som avgjør resultatet,  og ikke hvordan situasjonen er i dag.  Det er derfor vi råder alle som sparer i fond til å ha en langsiktig sparehorisont

 

Når fristelsen blir stor

Mange blir fristet til å selge sine aksjer, i perioder hvor frykten råder og avisoverskriftene bærer preg av at bunnen langt fra er nådd. Det har vi forståelse for, men da må vi huske dette; gitt at Korona-viruset styrer markedene på kort sikt, ja da vil tilsvarende gode nyheter være nok til å snu retningen til langt lystigere høyder. Og ofte kommer de beste dagene i aksjemarkdedet tett på de dårligste, fortsetter Mathisen.

 

Morten Mathisen, Head of Investments i Danica Pensjon

 

Snakk med oss om investering

 

Vår anbefaling til deg

Mathisen har en klar anbefaling til alle som har sparing og pensjon i Danica Pensjon: - Hold fast på den investeringsstrategien du har valgt og sitt rolig gjennom uroen, råder  Mathisen. Dette har vist seg å være en god strategi for de fleste, mange ganger tidligere.   

 

Snakk med oss

Vårt mål er at du skal være trygg på egne beslutninger. Derfor anbefaler vi at du med jevne mellomrom tar en status på egen sparing.  I Danica har vi autoriserte pensjonrådgivere som mer enn gjerne hjelper deg med å kartlegge riktig risikoprofil for på dine sparepenger og ditt behov.


Dette innholdet er ikke investeringsrådgivning. Du bør alltid snakke med en rådgiver om hvordan potensielle investeringer matcher din investeringsprofil før du investerer.