Ny jobb

Gratulerer med ny jobb! Et jobbytte er en perfekt anledning til å sikre at du har en pensjonsordning som passer til behovene dine.

Vurder om du skal starte egen sparing

Selv om bedriften din sørger for en del av pensjonssparingen din, vil ikke dette være nok den dagen du blir pensjonist. Du bør i tillegg sette opp en privat pensjonssparing slik at du kan leve det livet du ønsker når du slutter å jobbe. 


Våre rådgivere vil gjerne hjelpe deg med å finne den beste pensjonsordningen for deg. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på 73 56 32 00 eller book møte i knappen under hvis du ønsker personlig rådgivning.
 

Bør du justere spareordningen og forsikringene dine?

Å bytte jobb innebærer ofte en lønnsjustering. Da kan det være lurt å sjekke om sparingen din også bør endres. I tillegg er det et ypperlig tidspunkt å undersøke om du har sikret deg selv og dine nærmeste om noe uforutsett skulle skje og du ikke kan jobbe lengre.


Nå kan det være smart å samle pensjonen din 
Når du har byttet jobb er det lurt å samle pensjonskapitalbevis fra tidligere arbeidsplasser. Samler du disse får du et bedre overblikk over pensjonen din og du slipper å betale for gebyrer hos flere ulike leverandører. Det betyr mer pensjon for pengene dine. 

Trenger du hjelp?

Gikk du opp i lønn når du byttet jobb?

Book en samtale med en av våre rådgivere, slik at dere kan finne en spareordning som passer dine behov. 

 

Vil du øke pensjonssparingen din? 

Hva kan vi hjelpe deg med ?

Er det lenge siden du sjekket om du har riktige forsikringer og om du sparer nok til pensjon?