Gå til hovedinnhold

Du venter barn

Å vente barn er et mirakel som kan vende opp ned på livet slik du kjenner det. Det nye familiemedlemmet vil også påvirke økonomien din i årene som kommer - noe det er smart å ta høyde for med en gang. 

Å vente barn er et av livets største opplevelser og er i seg selv et stort ansvar.  I tillegg er det mange økonomiske hensyn å ta. Ved å ta en prat med en av våre rådgivere, vil dere få kontroll på om dere er godt nok forsikret i tilfelle uforutsette hendelser som sykdom, uførhet og død - og om dere sparer nok i pensjon. 

Når du stifter familie er det en god idé å tilpasse pensjonsordningen din, slik at den passer for deg og familien din. Bestill en gjennomgang av pensjonen din med en av våre rådgivere, slik at dere finner den riktige sparingen for deg.

Vår barneforsikring tar vare på barna - også etter at de har blitt voksne

  • Dekker barnet ved ulykke, sykdom og uførhet
  • Gir både engangs- og månedlige utbetalinger ved uførhet
  • Best i test flere år på rad (Norsk Familieøkonomi)

Les mer om barneforsikring

 

 De færreste tenker på døden når man er i full gang med å leve. Likevel kan rollen som nybakt forelder være en naturlig anledning til å tenke på det vi aldri håper skjer. Viktige spørsmål å stille seg er; hvordan ønsker du at dine etterlatte skal leve hvis dør, og klarer familien en reduksjon i inntekt på grunn av langvarig sykdom?

Hva kan vi hjelpe deg med ?

Er det lenge siden du sjekket om du har riktige forsikringer og om du sparer nok til pensjon?