Du skal flytte

Uansett om du flytter sammen med noen andre, flytter for deg selv eller flytter fra èn boligtype til en annen, vil det påvirke økonomien din. Og hvis det påvirker økonomien din, ja da er ikke pensjonen uberørt heller. Hvorfor ikke benytte anledningen til å ta en full gjennomgang, så er du sikker på at både forsikringer og pensjon er tilpasset det livet du lever nå.

Har du spørsmål om din pensjon, eller er det lenge siden du hadde en gjennomgang?


Vi hjelper deg gjerne. 

Når du flytter er det en god idé å sikre at du sparer til et godt og langt liv, og at forsikringene dine fortsatt dekker deg og din familie best mulig. Da trenger du ikke å tenke på økonomien om du skulle bli syk og heller konsentrere deg om å bli frisk. Det er lettere når du vet at familien din kan bli boende selv om inntekten reduseres. 

Har du tatt valget om å flytte sammen med noen, eller dere skal kjøpe dere en felles bolig, er det en svært god ide å forsikre dere selv og hverandre. En livsforsikring vil sørge for at den som sitter igjen kan leve med gjelden,  og med en uføreforsikring vil dere fortsatt ha økonomi til å betjene den hvis en av dere blir syke over lengre tid.

Jo større gjeld du har i bolig, desto bedre bør du sikre dine etterlatte om du skulle falle bort.

Når du flytter endres økonomien din. Ta kontakt med våre rådgivere for en gjennomgang av din økonomi i dag. 

Hva kan vi hjelpe deg med ?

Er det lenge siden du sjekket om du har riktige forsikringer og om du sparer nok til pensjon?