Du skal gifte deg

Det er en stor opplevelse å gifte seg. Nyt festen! Når gledesrusen har lagt seg litt kan dere sette dere ned og få styr på fellesøkonomien - og ikke glem pensjonssparingen.

Kanskje har dere allerede lagt en plan og sørget for at dere har forsikringene dere trenger, slik at dere begge er god sikret om noe skulle skje. Om ikke er et giftemål en god anledning for å ta en liten gjennomgang. 

Book et møte med en av våre rådgivere som kan gi deg skreddersydde råd basert på dine behov og ønsker.

Visste du at det er mulig å velge - eller begunstige - andre personer med din pensjonssparing om du skulle falle bort i ung alder? I utgangspunktet vil pensjonssparingen tilfalle ektefellen din, men om du for eksempel er samboer, kan det være lurt å ta stilling til om dere bør begunstige hverandre. 

Om en av dere skulle bli syk eller ufør helt eller over en periode, har det stor betydning for økonomien deres. Det kan derfor være en god idè og tegne forsikring som sørger for økonomisk trygghet ved uførhet eller kritisk sykdom.

Kontakt oss gjerne for en prat om begunstigelse. 

 krona img

Vi anbefaler som en tommelfingerregel at dere dekker hverandre ved dødsfall med en sum som er fire ganger individuell årslønn.

Hva kan vi hjelpe deg med ?

Er det lenge siden du sjekket om du har riktige forsikringer og om du sparer nok til pensjon?